Iskustva

Ovde izdvajamo neke od izjava o svom iskustvu mnogobrojnih zadovoljnih korisnika Algine Plus-a iz zemlje i inostranstva.

„Koristila sam Algine Plus pre 5 godina, preporučujem svima. Izlečila sam štitnu žlezdu zahvaljujući njemu.”

Mirjana Dorošenko, Beograd

„Zbog korišćenja proizvoda Algine Plus primetila sam da mi se manje spava i da imam više energije tokom dnevnih aktivnosti“

Barišić Galina, Subotica

„Otkad koristim Algine Plus primetio sam da sam mnogo otporniji na bolesti i da redje oboljevam od sezonskih prehlada. Algine Plus mi je ojačao imunitet.”

Miloš Nikolić, Beograd

„Jedan od najboljih proizvoda koji se nalaze na našem tržistu ove vrste, ako ne i najbolji. Moja kuća ga upotrebljava već 17 godina, a sada su počeli da piju i unuci.”

Gorjana Ilić

„Moj reumatizam je nestao i moji stomačni problemi sada su prošlost. Ja sam čak prestao da uzimam tablete za smirivanje i izgubio sam 4kg takođe. Moje noge, koje su bile otečene sada su skoro normalne. Ja sam presrećan!”

Solveig Lindkvist, Švedska

„Imao sam stalnih problema sa venama i embolizmom. Otkad sam počeo da uzimam Algine Plus moji rezultati su mnogo bolji i ja se osećam bolje nego što sam se osećao godinama. Neverovatno kako nešto tako malo može učiniti tako mnogo.”

Arne Svensson, Švedska

„Posle uzimanja Algina Plus, jedan od rutinskih testova moga brata za dijabetes je pokazao da je njegov uzorak urina potpuno bez šećera. On ima dijabetes preko 30 godina. Šta više, jedan moj prijatelj je uspeo da potpuno prestane da prima inekcije insulina.”

Zahvalna sestra,

Vivianne Connbjer, Danska

„Godina sam imao psorijazu, sa ranama na nogama koje su krvarile svaki put kada bi bilo hladno vreme. Otkad sam počeo da pijem Algine Plus rane su nestale a kad sam ga prestao da uzimam, rane su se vratile.”

Sten Nilsson, Švedska

„Stalno sam imao prehlade i infekcije jer se ozbiljno bavim ameterskim igranjem fudbala, što mi je užasno smetalo. Kada sam počeo da uzimam Algine Plus problemi su nestali, a što se tiče mog igranja fudbala, našao sam sebe u boljoj formi nego ikada i kako je sezona tekla moja forma je napredovala.”

Björn Berglund, Švedska

„Otkada sam počeo da uzimam neverovatne alge ja se osećam mnogo koncentrisanije i visok pritisak koji me je mučio godinama sada se unormalio. Tokom 12 godina ja sam bio alergičan na zimzeleno drveće. Prvi Božić posle uzimanja Algina Plus primetio sam da su simptomi nestali. Hvala za Algine Plus!”

Tove Andersen, Norveška

„Izgubio sam svoju kosu posle napada virusa pre mnogo godina i pokušao sam skoro sve da počne ponovo da raste. Posle jedne boce Algina Plus ja sam ponovo počeo da imam paperjastu kosu na glavi i sada imam toliko kose da se više ne stidim i sigurno me niko ne može nazvati ćelavim. Sav kredit i zahvalnost ide Alginu Plus.”

Jari Välikoski, Finska

„Moje migrenske glavobolje su potpuno nesta posle 10 godina mučenja.”

Alva Pettersson, Švedska

„Uz pomoć Algina Plus, mogu da radim intenzivno, da vežbam i treniram još više i da se ne prehlađujem kao ranije.”

Ola Rehnberg, Švedska

„Pre uzimanja Algina Plus trebalo mi je 8-10 sati sna, ali sada se osećam potpuno odmoran i budan posle samo 6 sati. Ne mogu da živim bez Algina Plus.”

Torkild Anskar, Island